×

Despre noi


ConstruiesteAzi este un portal construit de doi români care, începând cu anul 2016, au pus bazele unei burse pentru construcţii şi amenajări interioare, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul.  

Echipa noastră se caracterizează prin profesionalism, experienţă şi devotament. Fiind o echipă restrânsă, trebuie să ne implicăm în toate aspectele firmei, iar pentru a ne susţine şi dezvolta strategiile, este important să triem constructorii calificaţi şi competenţi. Scopul nostru este să oferim o alternativa dinamică beneficiarilor, ce se poate adapta cerinţelor şi inovaţiilor de pe piaţă.  

Constructorii vor avea acces rapid la noile lucrări de construcții și amenajări iar noi ne străduim să urmărim lucrările realizate prin intermediul portalului nostru, dar nu ne putem asuma responsabilitatea penru lucrarile efectuate de constructorii care sunt prezenți în cadrul platformei nostre. 

Beneficiarii pot găsi constructori și mici meseriași pentru instalaţii termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, și nu numai.

ConstruiesteAzi înseamnă servicii de calitate care însoţesc şi completează construcția sau amenajarea unui cămin sau a unei construcții. Pentru a veni în ajutorul beneficiarilor am înființat secțiunea de blog, în care vom prezenta pașii necesari dezvoltării unei lucrări de construcție.

 

 


Fă-ți un cont si tu!

Pentru a putea folosi site-ul nostru crează-ți un cont.

Crează-ți contul aici
× Acest site folosește cooki-uri pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.