×

Termeni si conditii


Această secțiune acoperă utilizarea de către dumnevoastră a portalului ConstruiesteAzi a conținutului, informațiilor și serviciilor furnizate pe noi. În secțiunile următoare vom prezenta de ce SC ConstruiesteAzi SRL are răspundere limitată privind lucrările efectuate prin intermediul portalului ConstruiesteAzi, precum și prevederi importante pe care trebuie să le citiți când utilizați portalul.

 

Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Acesta este un Contract între dumneavoastră și toate persoanele pe care le reprezentați (și în scopul acestui Contract "persoane" include persoane fizice și orice alt tip de entitati juridice sau non-juridice) și SC ConstruiesteAzi SRL și guvernează utilizarea de către dumneavostră a portlului web www.construiesezi.ro și a conținutului, informațiilor și serviciilor oferite prin intermediul portalului (denumite colectiv "Portal web"). Fiecare utilizare a Portalului web de către dumnevoastră echivalează cu acceptul și acordul dumnevoastră, precum și ale tuturor persoanelor pe care le reprezentați, fără limitare sau calificare, de a fi parte a prezentului Contract, și presupune că dumnevoastră vă asumați responsabilitatea și garantați faptul că dispuneți de autoritatea legala pentru a accepta acest Contract pentru dumnevoastră. Dacă nu sunteți de acord cu toate prevederile acestui Contract sau nu sunteți autorizat să acceptați acest Contract, nu puteți utiliza portalul web ConstruiesteAzi.

Compania SC ConstruiesteAzi SRL își rezervă, în mod expres, dreptul de a informa utilizatorii prin orice forma de corespondenta (e-mail, telefon, scrisori) cu informații specifice pentru contul dumnevoastră, dar și pentru funcționarea normală a portalului.

Prin folosirea portaluui nostru, declarați că ați înteles prevederile acestui document și că sunteti de acord cu termenii și condițiile.

NOTA: Retineti ca inregistrarea folosind conturi de mail ce au un caracter temporar, emailuri sau conturi de mail de unica folosinta nu este acceptata.

 

Obiectui Contractului

Acest Contract reprezintă condițiile de acces și utilizare a portalului web, suplimentează și are întâietate asupra oricăror acorduri scrise pe care dumneavoastră sau oricare alte persoane pe care le reprezentați le aveți cu SC ConstruiesteAzi SRL sau privind interacțiunile cu SC ConstruiesteAzi SRL in general.

 

Permisiunea de a utiliza portalul web

Portalul web poate fi accesat și utilizat doar de persoane care:

  • sunt majore și pot semna contracte cu caracter legal obligatoriu, conform legii aplicabile, accesul minorilor fiind strict interzis;
  • acceptă acest contract;

Persoanele care utilizeaza acest portal web trebuie să respecte toate legile aplicabile. SC ConstruiesteAzi SRL poate refuza discreționar permisiunea de a accesa si utiliza portalul web.

 

Utilizarea portalului

Ca Beneficiar pueți crea conturi pentru a adăuga și urmări lucrările de construcție sau amenajări pe care doriți să le efectuați.

În calitate de Constructor puteți crea conturi pentru a putea licita la lucrările de construcție sau amenajări adăugate sau pentru a adăuga și urmări lucrări pe care doriți să le subcontractați altor constructori.

 

Responsabiliățile dumneavoastră în calitate de utilizator

Dumneavoastră puteti utiliza portalul web și oricare parte a acestuia numai în scopuri legale. Ca una dintre condițiile de utilizare, dumneavoastră garantați că sunteti un solicitant autentic și de bună credință și că nu utilizați portalul pentru oricare alte scopuri. Este RESPONSABILITATEA DUMNEAVOASTRĂ să vă asigurați că utilizati portalul web în conformitate cu acești Termeni. Nu aveți dreptul să utilizați portalul web sau oricare parte a acestuia pentru:

  • a efectua orice activitate care este sau care poate fi direct sau indirect ilegala, dăunatoare, amenințătoare, abuzivă, hărtuitoare, nesinceră, denigrantă, vulgară, obscenă, invadează viața privată a altor persoane, de rea voință, rasială, sexuală, etnică sau supărătoare în oricare alt mod
  • a efectua orice activități care vor sau care pot încalca drepturile unui terț, inclusiv dreptul de a transmite un continut asupra căruia nu aveți dreptul
  • a face reclamă, a oferi, solicita, licentia sau acorda accesul public la orice continut oferit în portalul web

Nu aveți voie și recunoașteți că sunteți de accord să nu solicitați restituirea sumelor plătite de dumneavoastră pentru utilizarea portalului web, considerând ca ați beneficiat de serviciile oferite de SC ConstruiesteAzi SRL.

Nu aveți voie să deschideți mai multe conturi, administrate de acelasi utilizator. În consecință administratorul sistemului își rezervă dreptul să blocheze permanent sau temporara până la dovedirea contrariului a conturilor respective. În cazul identificării unor conturi suspecte, administratorul poate solicita documente suplimentare, care să ateste identitatea utilizatorului.

 

Legea aplicabilă și soluționarea disputelor

Portalul web este controlat de SC ConstruiesteAzi SRL. Acest Contract, utilizarea portalului web www.construiesteazi.ro de către dumneavoastră și toate problemele asociate sunt guvernate doar de legile din Romania și legislația aplicabilă în Uniunea Europeana, excluzând orice reguli de drept international privat sau conflictul legilor care ar putea duce la aplicarea altor legi.

Orice controversă sau solicitare care decurge din sau este asociată acestui Contract sau încalcarea acestuia vor fi solutionate de organul de justiție competent.

Orice cerere sau cauză de acțiune ce decurge din, este asociată cu sau are legatura cu utilizarea portalului web, a acestui Contract sau orice probleme asociate trebuie inițiată în intervalul a sase (6) luni de la apariția cererii sau a cauzei de acțiune, interval după care cererea sau cauza de acțiune este închisa pentru totdeauna, indiferent de orice statut sau lege contrară.

 

Protecția datelor personale

SC ConstruiesteAzi SRL colectează, utilizează și dezvaluie informații cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a portalului web și informațiile dumneavoastră personale în conformitate cu Politica de confidențialitate. Prin acceptarea acestui Contract, de fiecare dată când utilizați portalul web, vă dați consimțământul pentru colectarea, utilizarea și dezvăluirea de către SC ConstruiesteAzi SRL a informațiilor dumneavoastră personale în conformitate cu Politica de confidențialitate.


Fă-ți un cont si tu!

Pentru a putea folosi site-ul nostru crează-ți un cont.

Crează-ți contul aici
× Acest site folosește cooki-uri pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.